mitanni banner 01

MITANNI Abogados y Economistas

És un despatx fundat el 1975 amb seu a la Rambla Catalunya, al cor de la zona de negocis de Barcelona. MITANNI Abogados y Economistas va néixer i es va desenvolupar inicialment partint del concepte de boutique d’assessorament fiscal i legal per als negocis dels seus clients. Més endavant va evolucionar fins a convertir-se en un despatx d’assessorament fiscal, legal i economicofinancer integral, amb dues àrees d’actuació totalment coordinades, per tal de garantir un assessorament òptim i una professionalitat contrastada i poder oferir serveis de primer nivell, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. La nostra implicació personal en tots els encàrrecs que els clients ens confien és màxima i ens permet establir-hi unes relacions molt estretes.

Els nostres advocats i economistes representen un gran ventall de negocis i persones, tant a Espanya com a l’estranger. Gràcies a la nostra experiència, proximitat, eficiència i compromís amb l’excel·lència professional, podem detectar les necessitats dels clients i actuar ràpidament per trobar les millors respostes a les seves necessitats.

La nostra condició de despatx multidisciplinari, amb professionals de perfils molt diversos, i la nostra aposta decidida pel treball en equip ens permeten treballar en diferents disciplines amb la màxima eficàcia.

La nostra missió principal és trobar solucions a qualsevol repte relacionat amb l’assessorament legal, economicofinancer o fiscal, col·laborant sempre amb el client per oferir-li una atenció personalitzada i entendre exactament les seves necessitats i objectius, per tal de poder-li proposar les millors solucions.

En un context tan internacionalitzat com l’actual, MITANNI Abogados y Economistas està en contacte permanent amb despatxos de referència dels principals països, per poder acompanyar els nostres clients en les seves inversions i negocis a l’estranger i oferir-los la tranquil·litat de saber que compten sempre amb els col·laboradors adequats.